Elastični Plafoni

 

Elastični plafoni ili plafonske obloge su na evropskom tržištu davno zauzele mesto mesto koje zaslužuju zahvaljujući mogućnosti oblikovanja, dugotrajnosti a pre svega vizuelnim efektima koje nije moguće izvesti bilo kojim drugim materijalima.

Oblast primene elastičnih PVC obloga je svakog dana sve šira, paralelno se koriste sa postojećim građevinskim materijalima u adaptaciji ili dekoraciji stambenih ili poslovnih prostora ali neuporedivi su kada prostor treba dekorisati, ispuniti visoke higijenske uslove, rešiti akustiku u velikim prostorijama ili “spustiti plafon” u prostorima gde postoji veliki uticaj vlage (saune, bazeni…).

Elastični plafoni predstavljaju vrlo čvrstu PVC foliju, koja se postavlja na konstrukciju-ram a kao rezultat dobija se idealno ravna ili planski izobličena površina.

Pre svega zbog svoje postojanosti, dugotrajnosti i neobično privlačnog izgleda elastične PVC obloge uspešno, brzo i bez “prljavih” radova, sakriće sve defekte Vaših plafona ili zidova, kao i kompletan vidni razvod instalacija. Materijali od koga se izrađuju obloge su izuzetno laki, ne podržavaju gorenje i ne obrazuju toksične gasove. U ove obloge s lakoćom se montiraju ugradne svetiljke, elementi protivpožarne zaštite i slično.

Elastične obloge se odlično dopunjuju sa drugim delovima enterijera, posebno gipsanim elementima.

Brzina montaže, ne može se uporediti ni sa jednim drugim tipom plafonskih ili zidnh obloga. Uz ispunjenje određenih uslova, potrebno je svega nekoliko časova. I to je sve.

Prednost koju nude ovi materijali proširuje zonu izvođenja naših radova na celu teritoriju Srbije ali i države iz našeg okruženja kao i države zapadne evrope u kojima žive naši ljudi.

To nas veoma raduje jer sada možemo da Vam pružimo usluge po kojima smo poznati (sanacija ili dekoracija stambenog i poslovnog prostora) bez obzira gde god da su Vam potrebne.

Rešite se pukotina, neravnina, ljuspanja i upornih mrlja, ili budite prepoznatljivi u Vašem okruženju po neobičnom enterijeru, Gips-Enterijeru!